Sportactiviteiten op de camping

Vanaf de opening van de camping begint uw vakantie in Fouesnant in Zuid-Finistère met een activiteitenprogramma dat voor 100% in het teken staat van sport en welzijn! Of u nu een regelmatige of een occasionele sporter bent, iedereen kan deelnemen.

Ochtend: joggen, aquagym en fitness

In juli en augustus kunt u de dag rustig beginnen met een les wateraerobics in het zwembad. Tenzij u de voorkeur geeft aan een aquazumba-sessie, een yogasessie of een jogging op het strand met onze animators. Het programma is stimulerend en de activiteiten volgen elkaar op. Sport, ontspanning en goed humeur gegarandeerd!

Middag: waterpolo, petanque en fietsen

Op warme dagen is er niets beters dan een waterpolowedstrijd in de aquatische ruimte om af te koelen. De activiteiten molkky, petanque en tafeltennis zijn perfect voor ontspanning in een ontspannen familiesfeer. Maar het wordt ook erg sportief als je een beetje competitief wordt.

Heb je de drang om te bewegen? Kom met ons mee voor mooie wandelingen langs het douanepad, met een adembenemend uitzicht op Bénodet en Cap Coz. Kampeerders die van fietsen houden, tijdens de fietstochten die door de camping worden georganiseerd.

De sportactiviteiten gaan door... op het strand

Gelegen tussen Fouesnant en Beg Meil, op 400 meter van het strand van Kerveltrec en de beroemde GR 34, neemt camping La Roche Percée het strand over voor de zomer, met een veelheid aan watersportactiviteiten om met het gezin of vrienden van te genieten. Op het programma: kennismaking met stand up paddle onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs, sleepboei, waterwandelen...

Lees ook: Sportief bezig blijven op vakantie, waar kan je sporten in Fouesnant?

City stadion & outdoor fitness op de camping

Het stadsstadion van Roche Percée is zeer populair bij jonge sporters en is de place to be voor liefhebbers van voetbal, basketbal en volleybal. Het hele multisportterrein is vrij toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Vlak ernaast is een openlucht fitnessruimte waar sporters een paar extra calorieën kunnen verbranden met moderne fitnessapparatuur (voorbehouden aan personen ouder dan 14 jaar).